Candidats i candidates – ALACANT

1.- RUBÉN MARTÍNEZ DALMAU

Va nàixer a Teulada l’any 1970.

És doctor en Dret i professor titular de Dret Constitucional en la Universitat de València. Llicenciat en Ciències Polítiques per la UNED, realitzà estudis doctorals en la Universitat de Friburg (Alemanya) i el postdoctorat en la Universitat Frederic II de Nàpols (Itàlia). Compta amb el Diploma en Dret Constitucional de l’Acadèmia Internacional de Dret Constitucional i amb el Diploma d’Estudis Avançats en Ciències Polítiques per la UNED.

Va ser assessor en diversos processos constituents en Amèrica Llatina. Participà en les comissions tècniques de redacció de les constitucions. Ha treballat en la redacció de diverses lleis en el desenvolupament constitucional.

En juliol de 2015 va ser designat Senador suplent al Senat d’Espanya en representació del parlament valencià. En desembre de 2015 va ser elegit Diputat al Congrés per la circumscripció d’Alacant, càrrec que ocupà durant la XI Legislatura.

 

2.- BEATRIU GASCÓ VERDIER

Va nàixer a Alacant l’any 1971.

És enginyera tècnica agrícola. Franco espanyola, ha viscut 12 anys a Itàlia. El seu treball ha estat lligat a la defensa de la Sobirania alimentària a través de la incidència política que els moviments d’organitzacions camperoles i de pescadors artesanals fan en la FAO coordinant la seua Secretaria internacional. Ha sigut portaveu d’Agricultura del grup parlamentari de Podem en la IX Legislatura.

 

3.- ESTEFANÍA BLANES LEÓN

Té 42 anys. És deliniant projectista i ha treballat en l’àmbit industrial, en el de la construcció, en l’urbanístic, en la realització i estudi de planejaments urbanístics i en el de les energies renovables fent projectes d’instal·lacions solars fotovoltaiques.

És militant d’EUPV del col·lectiu d’Alcoi i membre del Consell Polític Nacional i de la Comissió Executiva d’EUPV. En l’actualitat és la portaveu del grup municipal de Guanyar Alcoi. Col·labora en diferents plataformes i col·lectius com DAJLA solidaris amb el poble saharauí, Plataforma Salvem l’Aqüífer del Molinar, Plataforma Crida Contra el Racisme, Iniciativa ciutadana per la gestió pública de l’aigua, AMPA, associació veïnal, club d’amics de la UNESCO, associació Fonèvol (que té com a objectiu fomentar la participació de les dones en les festes en plenes condicions d’igualtat) i en qualsevol iniciativa ciutadana que reivindique els drets socials, la gestió pública dels serveis bàsics, el respecte al territori i la igualtat.

 

4.- NAIARA DAVÓ BERNABEU

Va nàixer a Alcoi en 1992.

Llicenciada en Ciències Polítiques i Màster en Cooperació Internacional, especialitzada en Planificació Integral del Desenvolupament Local.

Ha estat treballant i vivint al Brasil i Portugal, en escoles d’idiomes i empreses internacionals de venda i atenció al públic, mentre realitzava feines amb ONGDs de l’àmbit de l’educació no formal als faveles del Brasil (Casa Pequeno Davi), moviments de treballadors rurals (MST), bancs solidaris (Banca Social São José), i en atenció social primària (Comunidade Vida e Paz).

Ha sigut regidora aquesta legislatura al ajuntament d’Alcoi per Guanyar Alcoi. Previament, ha exercit a la Conselleria de Benestar Social a València i a la Direcció General d’Immigració.

5.- DAVID VERGARA RODRÍGUEZ

Va nàixer a Oriola en 1988.

Llicenciat en Arquitectura en la Universitat Politècnica de València. Va ser un dels impulsors del 15M a Oriola, una fita també per a la política i la societat de la nostra localitat. Ha iniciat estudis de Sociologia en la Universitat de València, i ha participat en diversos moviments i espais de transformació social a València i Oriola, sempre vinculat a la lluita pels drets del col·lectiu LGTBI i el “dret a la ciutat”. Ha treballat en diversos estudis d’arquitectura, participant en l’elaboració de Plans de Mobilitat Sostenible. Durant l’últim any ha exercit com a tècnic en la Diputació.

Lista Completa – Alacant

ALACANT

Titulars

1. RUBÉN MARTÍNEZ DALMAU

2. BEATRIZ GASCÓ VERDIER

3. ESTEFANÍA DE LOS REYES BLANES LEÓN

4. NAIARA DAVÓ BERNABEU

5. DAVID VEGARA RODRÍGUEZ

6. ANA ISABEL MATEU TORRES

7. ÁLVARO CASTAÑOS MONTESINOS

8. MARÍA ISABEL GARCÍA VIZCAÍNO

9. LIDIA ISABEL MONTERO COSTAS

10. IÑAKI PÉREZ RICO

11. ÁNGELS VARÓ PERAL

12. CRISTINA MENARGUES RIVES

13. MARÍA DOLORES LLORCA GINER

14. ROBERTO MOLINA PILOSIO

15. XABIER LÓPEZ DÍEZ

16. CARMINA REIG BATALLER

17. ALBA QUESADA SÁNCHEZ

18. JUANA MARÍA HERNÁNDEZ PEÑA

19. JUAN CAÑAS SALCEDO

20. ALBERTO ARRANZ SANTANDER

21. CHANTAL JUAN BALLESTER

22. INMACULADA MORA MÁS

23. ALFONSO SAMPER CERVERA

24. MARÍA GARCÍA SANDOVAL

25. JOSÉ NAVARRO GUIRADO

26. ANA PENALVA GARCÍA

27. MERCEDES LANDA SASTRE

28. AINHOA BOIX ALBALADEJO

29. ERNEST BLASCO RIQUELME

30. JOSÉ MARÍA JACOBO BAEZA

31. MARÍA SALUD IBÁÑEZ PAYÁ

32. MARÍA JOSÉ GÓMEZ-PIMPOLLO LÓPEZ-CASTILLO

33. MERCEDES GONZÁLEZ MOSQUERA

34. FRANCISCO JESÚS GARCÍA GARCÍA

35. ADRIÁN LÁZARO VIZCAÍNO

Suplents

1. JOSÉ FRANCISCO ALBALADEJO HERNÁNDEZ

2. MARÍA ÁNGELES MARTÍNEZ ESPLÁ

3. PEDRO GRANERO HERNÁNDEZ (PODEMOS)

4. LUCÍA IBÁNEZ ORTIZ

5. FERNANDO QUILIS TAURIZ

Start typing and press Enter to search