Candidats i candidates – CASTELLÓ

1.- IRENE ROSARIO GÓMEZ SANTOS

Va nàixer a Callao, Perú, en 1963, però es considera valenciana de cor. Va emigrar a Europa en la dècada dels 90, ha viscut a Itàlia i Alemanya, finalment es va instal·lar a Castelló. Llicenciada en Dret. Advocada. Doctoranda en Dret per la Universitat Jaume I. Postgrau en Igualtat de Gènere. Milita en Podemos des de 2014. Forma part del cercle Podemos de Castelló, del Circule de Migracions i de Feminismes PV. Ha sigut diputada autonòmica per Castelló en la IX Legislatura i membre de la Mesa de les Corts. Activista pels drets humans en general i dels drets de les persones migrants, en particular, ha sigut co-fundadora de l’Associació de Dones Immigrants de Castelló-AMUINCA.

 

2.- CRISTINA CABEDO LABORDA

Va nàixer a Castelló de la Plana en 1986.

És llicenciada en Dret i màster en polítiques d’Igualtat de Gènere. Va començar el seu doctorat en ciberassetjament sexual, el qual va haver de deixar suspés per a dedicar-se de forma exclusiva al seu càrrec com a diputada durant la primera legislatura, on ha sigut portaveu de la Comissió d’Igualtat de Gènere i LGTBI, i responsable dels assumptes pertinents a cossos de seguretat. També ha participat en altres comissions com la Comissió d’Investigació de l’accident de Metrovalencia, la Reforma de l’Estatut d’Autonomia, o Joventut, entre altres.

Acabada la seua carrera, va exercir la seua passantia en la seu a Brussel·les del despatx internacional Shojdt, havent treballat també en la Unitat d’Igualtat de l’UJI i en l’Institut de Polítiques Polibienestar de la UV.

 

3.- CÉSAR JIMÉNEZ DOMÉNECH

Va nàixer a Castelló de la Plana en 1976.

És enginyer informàtic. Parla anglés, alemany, xinés i àrab. Màster en cooperació internacional. Ha sigut responsable de l’Oficina tècnica de Medicusmundi a Castelló i Vocal de la Coordinadora Valenciana d’ONGD. Diputat autonòmic de Podem en la IX Legislatura.

 

4.- CRISTIAN VESES I DONET

Té 34 anys i és Diplomat en Infermeria per la Universitat de València. Màster en Investigació i Ús Racional del Medicament, en l’especialització clínica de fàrmacs, i Doctor en Biomedicina per la Universitat de València. Actualment, exerceix com a coordinador d’infermeria en Atenció Primària impulsant programes comunitaris.

Socialment està compromés amb la defensa i la protecció d’un sistema de salut públic, universitat i de qualitat. El seu activisme es desenvolupa com a membre fundador a Castelló de l’Associació Ciutadana per la Promoció i Defensa de la Salut del País Valencià (ACDESA-FADSP), on també s’ocupa de les responsabilitats de comunicació.

A més, és militant d’EUPV des dels 18 en el col·lectiu de Borriana. Als 23 va encapçalar la candidatura a l’alcaldia i, actualment és el secretari d’organització del col·lectiu local, coordinador comarcal de la Plana Baixa i membre de la Comissió Executiva del partit.

 

5.- SUSANA GÓMEZ GRANELL

Va nàixer a València en 1971.

Nascuda a València, viu des de fa 30 anys a Caudiel, un xicotet poble de la província de Castelló.

Ha sigut ramadera en extensiu i ecològic, carnissera i cuinera. Ha publicat diversos textos i articles relacionats amb la defensa del món rural, la ramaderia extensiva i la difusió de la cultura en zones rurals.

Actualment treballa en la Secretaria de Món Rural de Podem i col·labora de forma habitual amb l’àrea rural estatal de Podemos, amb especial dedicació als temes de sobirania alimentària, sostenibilitat i recuperació del teixit social i cultural en les zones rurals.

Lista Completa – CASTELLÓ

CASTELLÓ

Titulars

1. IRENE ROSARIO GÓMEZ SANTOS

2. CRISTINA CABEDO LABORDA

3. CÉSAR JIMÉNEZ DOMÉNECH

4. CRISTIAN VESES I DONET

5. SUSANA GÓMEZ GRANELL

6. MARISA SAAVEDRA MUÑOZ

7. MARÍA CARMEN GARCÍA ARNAU

8. ÓSCAR LANGA SÁEZ

9. MARÍA ISABEL MARTÍNEZ LÓPEZ

10. MARIO LLORENTE FERRERES

11. MARÍA JOSÉ PRIETO COSTA

12. MANUEL ESCRIG AZOR

13. SILVIA PERIS DUMONT

14. MIGUEL ÁNGEL RODRÍGUEZ MENDEZ

15. JOSEP TRULLÉN GAS

16. SERGI MINGARRO BROCH

17. AMPARO GUZMÁN RAMOS

18. FERNANDO NAVARRO CUEVA

19. SALOMÉ AGUDO LÓPEZ

20. ERNESTO GALA LÓPEZ

21. CARMEN SERRANO CALDUCH

22. ADRIÁN RIBELLES HERRERA

23. MARÍA ÁNGELES ARTERO PRADO

24. TERESA BELLIDO CALDUCH

Suplents

1. RAQUEL ROSELL LIDÓ

2. EDUARDO CASTILLO ANDREU

3. IVÁN TAUSTE RUIZ

Start typing and press Enter to search